Suşehri Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://susehricpl.meb.k12.tr
Adres : SİVAS CAD. TAŞKÖPRÜ MAH. NO271 SUŞEHRİ/SİVAS
VİZYON : Kurumsal kültürü ve kimliği güçlü, kendini sürekli yenileyen, ulusal düzeyde "Başarılı ve Örnek Okul" olmak.
MİSYON : Suşehri Çok Programlı Lisesi öğretmenleri ve okul yönetimi olarak bizler; okulumuz için belirlenmiş eğitim ve öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; saygı, hoşgörü ve mükemmelliği kendine ilke edinerek eğitimde iyiyi, güzeli, doğruyu öğrencilerimize Suşehri Çok Programlı Lisesi kalitesiyle sunmak için varız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden veya otogardan dolmuşlara binilip okulun önünde inilebilinir.
Yerleşim Yeri : Taşköprü Mah. Sivas Cad. No: 169 SUŞEHRİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde olup Sivas il merkezine uzaklığı 125 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :